Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

'Τα πρώτα τους κτίρια' GREAT - Greek Architectural Talent


GREAT - Greek Architectural Talent / Υποβολή συμμετοχών έως 1η Φεβρουαρίου 2013

Το GREAT - Greek Architectural Talent είναι μια συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της ΑΓΕΤ Ηρακλής, μέλος του Ομίλου Lafarge, με στόχο την ανάδειξη και προβολή της ελληνικής αρχιτεκτονικής δημιουργίας. Το GREAT εστιάζει στο ελληνικό αρχιτεκτονικό ταλέντο και την καινοτομία που πηγάζει από αυτό και επιχειρεί να ενισχύσει την απήχησή του στο διεθνές αρχιτεκτονικό στερέωμα.

Διαγωνισμός διπλωματικών και μεταπτυχιακών εργασιών από ελληνικές σχολές αρχιτεκτονικής και Ελλήνων φοιτητών από πανεπιστήμια του εξωτερικού. Διεθνής κριτική επιτροπή, θα επιλέξει τις εργασίες που θα εκτεθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Oι επιλεγμένες εργασίες θα φιλοξενηθούν και στη σελίδα του GREAT2013.

Στο GREAT 2013 μπορούν να συμμετάσχουν με τις διπλωματικές ή μεταπτυχιακές τους εργασίες φοιτητές Σχολών Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα καθώς και Έλληνες φοιτητές Σχολών Αρχιτεκτονικής του εξωτερικού.

Οι εργασίες θα πρέπει να έχουν εκπονηθεί, υποβληθεί και βαθμολογηθεί σε σχολές αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2008-2012. Ως ακαδημαϊκό έτος νοείται η περίοδος από το Σεπτέμβριο του αναφερόμενου έτους έως και τον Ιούνιο του επόμενου. Για το ακαδημαϊκό έτος 2012, οι εργασίες θα πρέπει να έχουν υποβληθεί προς βαθμολόγηση μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών 1/2/2013.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό διατηρούν και ομάδες φοιτητών, οι οποίες θα πρέπει να ορίσουν έναν εκπρόσωπο για τις ανάγκες επικοινωνίας με τους διοργανωτές.
Κάθε διαγωνιζόμενος, ατομικά ή ως μέλος ομάδας φοιτητών, μπορεί να υποβάλλει μέχρι δύο συμμετοχές.

Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται αυτές που έχουν υποβληθεί εντός της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, και συγκεκριμένα από την 21η Νοεμβρίου 2012 μέχρι τις 18.00 την 1η Φεβρουαρίου 2013.

Υποβολή συμμετοχών έως 1η Φεβρουαρίου 2013

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής: Great 2013.com

http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/986/ta_prota_tous_ktiria_GREAT_-_Greek_Architectural_Talent/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου