Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.
















 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Α.ΝΑ. ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ ΧΘΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 28-05-15 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΛΣΥΛΙΟΥ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος  Αντωνης Φράγκος τα μέλη  Μαρία Ζιαμπάρα, Σοφία Σπυροπούλου και Βασίλης Σμπούκης. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Συλλόγων «ΟΜΟΝΟΙΑ» και «ΝΑΥΤΙΚΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ Ναυπάκτου».  Από τον Σ.Α.ΝΑ.  ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας και η ομάδα μελέτης που αποτελείται από την Μαρία Σταμάτη, Θάνο Υφαντή, Αυγή Χατζηπέτρου και Δημήτρη Γαβριηλίδη.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών Α΄εξαμήνου 2015 την 31/07/2015.


Ανακοίνωση ΤΣΜEΔΕ
Eπικυρώθηκε από το Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α η απόφαση που ελήφθη από την Δ.Ε. του Ε.Τ.Α.Α. Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. και αφορά στην παράταση ανάρτησης των ειδοποιητηρίων Α΄ εξαμήνου 2015 την 15/06/2015, καθώς και την παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών Α΄εξαμήνου 2015 την 31/07/2015.

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η έκδοση των πρακτκών του τριημέρου της Ναυπάκτου, με την προσθήκη του Πορίσματος «The Lepanto Recommendations for Building in Small Settings»

Ένα χρόνο μετά το ξεκίνημα της  ιδέας  για την υλοποίηση  αυτής της 1ης Επιστημονικής  Συνάντησης συνΕργασίας, έχουμε τη χαρά να κρατάμε στα χέρια μας τα πρακτικά του τριημέρου και να μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στην αρχιτεκτονική κοινότητα το σύνολο της προσπάθειας  και την αποτίμηση της.

Με αυτή τη συνάντηση, ο ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ  εγκαινίασε  μια νέα μορφή εκδηλώσεων συνεργασίας με εκπροσωπους από όλους τους εμπλεκόμενους  φορείς, Υπουργείο Π.Ε.Κ.Α, Εκκλησία της Ελλάδος, Ακαδημαϊκή Κοινότητα και συνάδελφους  ελεύθερους  επαγγελματίες. Μία συνάντηση  η οποία πραγματοποιήθηκε  για πρώτη φορά στα χρονικά .

Η έκδοση των πρακτκών του τριημέρου της Ναυπάκτου, με την προσθήκη   του Πορίσματος «The Lepanto Recommendations for Building in Small Settings», αποτέλεσμα  εργασίας  της επιστημονικής  ομάδας,  είναι η απόδειξη  ότι υπάρχει δυνατότητα  και  προοπτική συνεργασίας  των φορέων της Αρχιτεκτονικής  με  σκοπό  την  ανάδειξη  του  πολιτιστικού  και  αρχιτεκτονικού πλούτου  της  χώρας  μας.

Θα  ήθελα πραγματικά να  ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν  με  κάθε  τρόπο για την  επίτευξη αυτού του σκοπού και ιδιαίτερα όσους συνέχισαν να πιστεύουν σε αυτήν την προσπάθεια μέχρι τέλους, παρά τα προβλήματα και τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν. Ήταν ένα στοίχημα για  τον Σύλλογο των Αρχιτεκτόνων, για την ουσιαστική συμβολή του στο επιστημονικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο προβληματισμού της χώρας .

Πρόταση τύπου φωτιστικών για την τοποθέτηση τους πέριξ του Λίμένα Ναυπάκτου