Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΣΚΙΑΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΩΝ

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ΄ 62/2014 Απόφαση  του Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου  περί   εκπόνησης  μελέτης (ενιαίος τύπος σκιάστρων στις παραλίες ΧΖΛ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ) από ομάδα εργασίας ή μέλους του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ναυπακτίας , σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν των παραπάνω  συνεκλήθη το Δ.Σ. του Σ.Α.ΝΑ. και μετά από διαλογική συζήτηση  γνωστοποιήσαμε στα μέλη μας , την ομόφωνη απόφαση  για τις παρακάτω ενέργειες:

1) Τη διενέργεια εσωτερικού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ιδεών.
2) Τα ενδιαφερόμενα μέλη του Συλλόγου που θέλουν να συμμετάσχουν στον   
    παραπάνω διαγωνισμό να γνωστοποιήσουν μέχρι τις 02-11-2014 την πρόθεση συμμετοχής τους.
3) Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα ενημερωθούν για τις προδιαγραφές υλικών και σχεδιασμού που θα χρησιμοποιηθούν.
4) Οι Αρχιτεκτονικές ιδέες θα προκριθούν σε συνεδρίαση του Συλλόγου μας με 
   διατήρηση της ανωνυμίας των μελετητών διατηρώντας έτσι την   αντικειμενικότητα της κρίσης και πρόκρισης, παρουσία μεταξύ των άλλων  εκπροσώπου του Λιμενικού Ταμείου και του ΣΥ.Δ.Μ.Ε.Ε.Ν.
5) Οι τελικές προτάσεις θα αποτελέσουν αντικείμενο ανάθεσης εκπόνησης μελέτης εφαρμογής με αμοιβή το ύψος της οποίας θα καθορισθεί  από το Λιμενικό ταμείο Ναυπακτίας με στόχο την παροχή λεπτομερών κατασκευαστικών σχεδίων.

 Εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής  συνάδελφοι των οποίων οι  αρχιτεκτονικές  προτάσεις ιδεών  κατατέθηκαν και ειναι οι παρακάτω . Από τις  προτάσεις αυτές θα προκριθούν οι 3 πρώτες και θα αποτελέσουν αντικείμενο ανάθεσης εκπόνησης μελέτης εφαρμογής από το Λιμενικό ταμείο Ναυπακτίας με στόχο την παροχή λεπτομερών κατασκευαστικών σχεδίων.
 


 

ΣΚΙΑΔΙΟ 01


ΣΚΙΑΔΙΟ 02

ΣΚΙΑΔΙΟ 03

ΣΚΙΑΔΙΟ 04

ΣΚΙΑΔΙΟ 05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου