Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Πανελλήνιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών για την "Ανάπλαση του παλαιού λιμένα Πατρών"

 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ:

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΟΡΟΙ

Δικαίωµα συµµετοχής έχουν αρχιτέκτονες, είτε ατοµικά είτε ως υπεύθυνοι οµάδας, διπλωµατούχοι Πολυτεχνικών Σχολών της ηµεδαπής ή ισότιµων Σχολών αλλοδαπής, µέλη του ΤΕΕ και όσοι κατέχουν την από τον νόµο οριζόµενη άδεια άσκησης επαγγελµατικής δραστηριότητας Αρχιτέκτονα Μηχανικού στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος, σύµφωνα µε το άρθρο 14 του Ν. 3316/2005.
Για τη συµµετοχή στον διαγωνισµό δεν είναι προαπαιτούµενη η εγγραφή στο µητρώο µελετητών και η λήψη αντίστοιχης τάξης πτυχίου που ορίζεται στο κεφάλαιο Ε' (άρθρα 39 και 40) του Ν. 3316/05.
Για τη συµµετοχή στον διαγωνισµό δεν είναι προαπαιτούµενη η ύπαρξη φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.
Στην οµάδα των διαγωνιζοµένων είναι δυνατόν να µετέχουν ως συνεργάτες/σύµβουλοι και άλλες ειδικότητες καθώς και φοιτητές χωρίς υποχρέωση της Διοργανώτριας Αρχής για οποιαδήποτε καταβολή αμοιβής πέραν των προβλεπόµενων βραβείων στον ατοµικά διαγωνιζόµενο, τους συµπράττοντες ή τον υπεύθυνο της οµάδας).
Η συµµετοχή των διαγωνιζοµένων στον διαγωνισµό έχει ως αυτοδίκαιη συνέπεια την πλήρη και χωρίς επιφυλάξεις αποδοχή των όρων της παρούσας Προκήρυξης.

Αποκλείονται από τον διαγωνισµό (ΦΕΚ 1427/ τ. Β'/ 16-6- 2011, άρθρο 3, παράγραφος 3β):
  • Κάθε πρόσωπο που έχει συµµετάσχει µε οποιοδήποτε τρόπο στην προπαρασκευή και τη σύνταξη του προγράµµατος του  διαγωνισµού.
  • Τα µέλη της Κριτικής Επιτροπής.
  • Πρόσωπα που έχουν εξαρτηµένη επαγγελµατική σχέση εργασίας ή συγγένεια έως  δεύτερου βαθµού µε τα ανωτέρω πρόσωπα (ειδικότερα για το προσωπικό της Διοργανώτριας Αρχής).
Κάθε διαγωνιζόµενος -µόνος ή και ως µέλος οµάδας- µπορεί να υποβάλει µία συµµετοχή.
 Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι η εγγραφή στο μητρώο του διαγωνισμού με την υποβολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@archcomp-patrasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου