Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Απαντήσεις σε ερωτήματα που υπεβλήθησαν από συναδέλφους προς τον Σύλλογό μας, σχετικά με εκπόνηση μελετών σε Παραδοσιακούς οικισμούς και αρμοδιοτήτων των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής.



Απαντήσεις σε  ερωτήματα  που υπεβλήθησαν από συναδέλφους προς τον Σύλλογό μας, σχετικά με εκπόνηση μελετών σε Παραδοσιακούς οικισμούς και αρμοδιοτήτων των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής.  









































Οι Αρμοδιότητες των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής περιγράφονται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και φαίνονται στο:
 http://arxitektoneslepantoarchitects.blogspot.gr/2013/03/403011.html, όπως επίσης και παρακάτω. Οι αρχιτεκτονικές μελέτες που προσκομίζονται στα Σ.Α. προς γνωμοδότηση  να είναι σε επίπεδο οριστικής μελέτης.


































Η Αρχιτεκτονική μελέτη (διπλούν) πρέπει να συνοδεύεται με αιτιολογική έκθεση, φωτογραφίες και το παρακάτω  υπόδειγμα αίτησης, αιτιολογώντας τον λόγο υπαγωγής της.
Η Διεύθυνση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής  είναι :Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου / Γενική Διεύθυνση Χωροταξικής και Περιβαντολογικής Πολιτικής
Ταχ. δ/νση: Αθηνών 105 , Ρίο Πάτρα , Τ.Κ. 26504. Πληροφορίες κα ΑΓΓΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, τηλ. 2610338735 & 2610335669 εσ. 102






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου