Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ








                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ  Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Α.ΝΑ  ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
 
 
   Την τετάρτη, 22-10-2014 το Δ.Σ. του συλλόγου μας παρευρέθη στην πρώτη συνεδρίαση  του Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας , κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του κου Αντωνίου Φράγκου.
Από την συζήτηση που έγινε, μας γνωστοποιήθηκε η πρόθεση του Λιμενικού Ταμείου να συνεργαστεί με το Σύλλογό μας , προκειμένου να διατυπωθούν προτάσεις τυπολογίας νέων σκιάστρων για τα καταστήματα της παραλιακής ζώνης της πόλης μας, (βλέπε συνημμένο έγγραφο του Λ.Τ. ΑΔΑ: 6Ζ0ΖΟΞ2Ω-5ΤΕ)


Κατόπιν των παραπάνω συνεκλήθη το Δ.Σ. του Σ.Α.ΝΑ. και μετά από διαλογική συζήτηση  γνωστοποιούμε στα μέλη μας , την ομόφωνη απόφαση για τις παρακάτω ενέργειες:
 
1) Τη διενέργεια εσωτερικού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ιδεών .
2) Τα ενδιαφερόμενα μέλη του Συλλόγου που θέλουν να συμμετάσχουν στον   
    παραπάνω διαγωνισμό να γνωστοποιήσουν μέχρι τις 02-11-2014 την πρόθεση συμμετοχής τους.
3) Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα ενημερωθούν για τις προδιαγραφές υλικών και σχεδιασμού που θα χρησιμοποιηθούν.
4) Οι Αρχιτεκτονικές ιδέες θα προκριθούν σε συνεδρίαση του Συλλόγου μας με 
   διατήρηση της ανωνυμίας των μελετητών διατηρώντας έτσι την   αντικειμενικότητα της κρίσης και πρόκρισης, παρουσία  εκπροσώπου του Λιμενικού Ταμείου και του ΣΥ.Δ.Μ.Ε.Ε.Ν.
5) Οι τελικές προτάσεις θα αποτελέσουν αντικείμενο ανάθεσης εκπόνησης μελέτης εφαρμογής με αμοιβή το ύψος της οποίας θα καθορισθεί  από το Λιμενικό ταμείο Ναυπακτίας με στόχο την παροχή λεπτομερών κατασκευαστικών σχεδίων.

 
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  Επειδή πρόκειται για μελέτη του Δημοσίου, προαπαιτείται Μελετητικό Πτυχίο ανάλογης κατηγορίας. 
 Τα μέλη του Σ.Α.ΝΑ. που επιθυμούν ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ  και δεν είναι κάτοχοι ανάλογου πτυχίου και κατηγορίας μπορούν να ενταχθούν σε ομάδα εργασίας με τη συνδρομή του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου